Knjiga za jačanje samopouzdanja za korisnike SUVAG-a

Kampanju čitanja djeci od najranije dobi pokrenuli smo s ciljem povećanja svijesti roditelja o važnosti čitanja. Vjerujemo da čitanje otvara prozor u mnoštvo novih svjetova koje je nemoguće otkriti bez priča, slikovnica i knjiga.

Kako bi što više djece moglo uživati u čitanju i na krilima slova odletjeti u svijet mašte, udružili smo se s humanitarcima iz Crvenog križa. Uz njihovu pomoć prepoznali smo potrebe mališana korisnika Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG.

U SUVAG-u vrijedni logopedi rade s djecom svih dobnih skupina s jezično-govorno-glasovnim teškoćama. Kako bismo im malo olakšali učenje, odlučili smo tridesetero malih korisnika Poliklinike SUVAG obradovati personaliziranom knjigom „Kako ću spasiti abecedu?“.

Kroz rimovane priče ova personalizirana knjiga za djecu mališane vodi na put u zemlju Abecedoniju. Ondje postaju junaci koji staju u obranu slova od strašnih Slovoždera koji preziru znanje. Tako iz stranice u stranicu razvijaju samopouzdanje i savladavaju slovo po slovo.

Nadamo se da će im vlastita personalizirana knjiga pomoći u još bržem i lakšem učenju!

Želiš svojoj bebi početi čitati, ali još uvijek nisi sigurna s kojom knjigom krenuti?

Kako bi prvi susret s knjigom bio još posebniji, neka bebina prva knjiga bude ona pisana baš za nju! Možda neće odmah razumjeti riječi, ali će vrlo brzo na stranicama knjige prepoznati sebe, mamu i tatu.

Besplatno prelistaj personaliziranu priču „Kako sam došao na svijet“ i uvjeri se sama zašto mame ne uspijevaju zadržati suze dok ju čitaju.