Odazivaju se na „buhtlice“, „malena zlata“, „mišići“ i „ribice“, ali što zapravo stoji na rodnim listovima bebača Lijepe naše?

Ovo su najpopularnija imena beba u 2019.

Odazivaju se na „buhtlice“, „malena zlata“, „mišići“ i „ribice“, ali što zapravo stoji na rodnim listovima bebača Lijepe naše?

Tvornica snova provela je istraživanje na čak 6 193 najmlađih koji su u 2019. dobili svoj primjerak personaliziranog bestselera „Kako sam došao na svijet?“ i saznali koja su najpopularnija imena. Ta su se imena najčešće pojavljivala na naslovnici spomenute knjige. Buduće mame, vodite bilješke!

Top imena za curice 2019.

10. Marta
9. Iva
8. Mila
7. Dora
6. Nika
5. Lucija
4. Sara
3. Rita
2. Ema
1. Mia

Top imena za dečke 2019.

10. Lovro
9. Ivan
8. Fran
7. Filip
6. Matej
5. Borna
4. Noa
3. David
2. Jakov
1. Luka

Pažnju su nam privukla i ona najposebnija, koja su se na coveru bebastog bestselera pojavila samo jednom. Ako je tvoj izbor pao na jedno od sljedećih imena, čestitamo! Pravi si unikat.

Najrjeđa ženska imena u 2019.

Lorna
Ilaria
Freja
Octavia
Gaia
Lotta
Sofija
Buga
Miša
Arya

Najrjeđa muška imena u 2019.

Lavoslav
Grim
Zrin
Tonko
Kvirin
Stribor
Arsen
Nataniel
Maro
Nolan

Za koje god se ime odlučila, ne zaboravi ga pridružiti još jednom unikatu – hit knjizi o bebinu rođenju.

Želiš svojoj bebi početi čitati, ali još uvijek nisi sigurna s kojom knjigom krenuti?

Kako bi prvi susret s knjigom bio još posebniji, neka bebina prva knjiga bude ona pisana baš za nju! Možda neće odmah razumjeti riječi, ali će vrlo brzo na stranicama knjige prepoznati sebe, mamu i tatu.

Besplatno prelistaj personaliziranu priču „Kako sam došao na svijet“ i uvjeri se sama zašto mame ne uspijevaju zadržati suze dok ju čitaju.